Reklam

Onur Tuna Ağır Romantik filminde

Ağır Romantik filminde Onur Tuna ve Tuana Türkay başrolde.

Reklam

Onur Tuna Ağır Romantik filminde başrol oynayacak. Onur Tuna, halen yayında olan ve başrolünü paylaştığı ‘Yasak Elma’ dizisinden ayrıldı.

Oyuncu, setlere ara vermeden film çekimlerine başladı. Ağır Romantik filmi çekimleri başladı. Onur Tuna Ağır Romantik filminde başrolde oynayacak. 

Ağır Romantik filminin yönetmeni ve senaristi Deniz Denizciler. Filmin çekimleri 27 Mayıs 2019 tarihinde başlıyor. Filmin yapımcılığını Ruhiyya Aliyeva üstlendi.

Ağır Romantik filminin başrolünde Onur Tuna oynayacak. Ağır Romantik filminde Tuvana Türkay ve Onur Tuna başrolde yer alacak. Ağır Romantik Tuvana Türkay ve Onur Tuna ile beyaz perdeye gelecek.

Ağır Romantik filminin oyuncuları 

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna, Yasak Elma dizisinden ayrıldıktan sonra çok sayıda yeni proje teklifi aldı. Onur Tuna’nın yeni projesi Ağır Romantik filmi oldu. 

Ağır Romantik filminin oyuncuları arasında Semra Dinçer de var. Ağır Romantik oyuncu kadrosunda başrolde Onur Tuna ve Tuvana Türkay var. Usta oyuncu Semra Dinçer ise filmde Tuna’nın annesi rolünü üstlenecek. Filmin kadrosuna ayrıca ‘Haktan’ karakteriyle Durul Bazan ile ‘Danyal’ rolüyle de Sermiyan Midyat beyaz perdede olacak.

Reklam
Cem Cengiz Yarar: Dededen kalma 1500 kitaplı evde doğduktan sonra, yolunu haliyle bulması kolay olmuş. Kitapların izinde, sinema, resim, tiyatro alanında yazılar yazıyor. Senaryo çalışmaları bulunuyor. En çok sevdiği şey buradan okurlarla paylaşımda bulunmak.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam